Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΙΔΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ "ΑΝΟΙΧΤΩΝ" ΣΥΝΟΡΩΝ. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!Ασύλληπτη τραγωδία: 11 λαθρομετανάστες απανθρακώθηκαν μέσα σε Βαν που συγκρούστηκε με νταλίκα. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ !! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΧΑΡΙΣΑΝ" ΒΙΑΙΟ , ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
Απίστευτη, πολύνεκρη τραγωδία στην άσφαλτο, όπου 11 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα στην παλιά (παραλιακή) Εγνατία Οδό, στο ύψος της παραλίας της Σαρακήνας. Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα τα ξημέρωμα έντεκα λαθρομετανάστες...
άγνωστων λοιπών στοιχείων, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε πάνω σε διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο, στη συνέχεια πήρε φωτιά και όλοι οι επιβαίνοντες κάηκαν.  Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις πέντε ο πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Καβάλας - παραλίας Οφρυνίου στο ύψος της περιοχής Σαρακήνα όταν το αυτοκίνητο-βαν στο οποίο επέβαιναν οι έντεκα λαθρομετανάστες, ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο. 

 Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τυλιχθούν στις φωτιές και τα δυο οχήματα. Οι έντεκα επιβαίνοντες του βαν δε μπόρεσαν να εγκαταλείψουν το όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό και να καούν ζωντανοί. Ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου, ελληνικών στοιχείων ταυτότητας, την τελευταία στιγμή μπόρεσε να εγκαταλείψει το όχημα.  



Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και λόγω του βάρους  & της ταχύτητας που είχε έπεσε πάνω στο φορτηγό.
Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου