Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Απόπειρα αυτοκτονίας στην αερογέφυρα Πάχης Μεγάρων-Αστυνομικοί ΔΙΑΣ έσωσαν γυναίκα που έπεφτε στο κενό

Άνδρες τις ομάδας “ΔΙΑΣ” Μεγάρων έσωσαν τελευταία στιγμή γυναίκα που προσπαθούσε να αυτοκτονήσει από την αερογέφυρα Πάχης

Tις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, από ενημέρωση πολίτη και μέσω του κέντρου άμεσης δράσης, ενημερώθηκε η ομάδα Δίας Μεγάρων να μεταβεί στην αερογέφυρα Πάχης για γυναίκα η οποία έχει περάσει τα κιγκλιδώματα ασφαλείας και απειλούσε να αυτοκτονήσει και είναι έτοιμη να πέσει στο κενό.

Άμεσα η ομάδα Δίας Μεγάρων εντός πολύ λίγο λεπτών έφτασε στο σημείο όπου ενημέρωσε το κέντρο άμεσης δράσης να κλείσει η εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου (Ολυμπία οδός) και να ενημερωθεί άμεσα πυροσβεστική υπηρεσία.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Μεγάρων προσέγγισαν την γυναίκα από απόσταση ασφαλείας και να την μεταπείσουν να προχωρήσει σε ασφαλές μέρος αναπτύσσοντας ένα φιλικό δίαυλο επικοινωνίας  και πράγματι κατόρθωσαν να την απασχολούν και να της αποσπούν την προσοχή τής προς το απονενοημενο εγχείρημα όπως έχουν εκπαιδευτεί.

Με πολύ γρήγορες επαγγελματικές κίνησης δυο άτομα τις ομάδας

Δίας την προσέγγισαν με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας να την αρπάξουν από τα χέρια και τον άνω μέρος του σώματος και κατάφεραν τελευταία στιγμή να την περάσουν από την μέσα μεριά των κιγκλιδώματων ασφαλείας όπου και την ακινητοποίησαν και την μετάφεραν στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου