Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

400 ΑΤΟΜΑ! ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ η συγκέντρωση συμπαράστασης στον Μπουτάρη...

 Ούτε 400 άνθρωποι δεν πήγανε στην εκδήλωση στο Λευκό Πύργο για την εκδήλωση συμπαράστασης προς τον Γιάννη Μπουτάρη.
Από μια πόλη με 1.000.000 κοντά κόσμο, και με το ντροπιαστικό συμβάν του Σαββάτου πολύ νωπό είναι άκρως απογοητευτικό το νούμερο.
Αυτό το γράφω γιατί το fb δίνει συνήθως μία διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας.
---------------------
H συγκέντρωση συμπαράστασης στον Γιάννη Μπουτάρη, στη Θεσσαλονίκη, έγιεν απόψε Τετάρτη για την άγρια επίθεση  το περασμένο Σάββατο. Περισσότερα από 300 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω Facebook και έδωσαν το παρών στον Λευκό Πϋργο. Το κάλεσμα έγινε από την ομάδα «Θεσσαλονίκη είμαστε και εμείς», προς σε όσους διαφωνούν με τα όσα συνέβησαν το Σάββατο και πιστεύουν στη δημοκρατία και τον διάλογο. Στη συγκέντρωση δίνουν το παρών, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και απλοί πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου