Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Φωτογραφία του Ιωαννης Ελλην.Tέσσερις δικαιούχοι απέκτησαν νέο σπίτι στη Ζάκυνθο μετά από κλήρωση που διενέργησε ο ΟΑΕΔ στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ιονίων Νήσων.
Οι τέσσερις τυχεροί της κλήρωσης του ΟΑΕΔ ήταν η κ. Χυσεσάνι Αλπιόνα, ο κ. Κιοσάι Σαμπρέτε, ο κ. Σεχού Σακίρ και η κ. Αρβανιτάκη Σπυριδούλα.
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΟΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ Κ.Α. ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ.
ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου