Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΜΚΟ μετέτρεψε ενοικιαζόμενο χώρο σε δομή φιλοξενίας μεταναστών – Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζομένων δωματίων στη Λέσβο έκανε το λάθος να ενοικιάσει ένα χώρο σε ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη βοηθώντας τους μετανάστες.
Τα μέλη της ΜΚΟ μόλις ξέσπασαν τα επεισόδια στο ΚΥΤ Μόριας εναντίον Κούρδων μεταναστών, με τη συμπαράσταση της αστυνομίας συγκέντρωσε στον εν λόγω χώρο 600 περίπου μετανάστες.

Ο ιδιοκτήτης του ενοικιαζόμενου χώρου μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ζήτησε από τους υπεύθυνους της ΜΚΟ να εκκενώσουν το χώρο του, αφού έτσι κι αλλιώς είχε λήξει και το μισθωτήριο συμφωνητικό.
Όμως οι επικεφαλής της ΜΚΟ αρνήθηκαν και να εγκαταλείψουν το χώρο αλλά και να φύγουν από εκεί οι μετανάστες.
Αντίθετα οργάνωσαν μία νέα δομή φιλοξενίας μεταναστών, όπου έστησαν σκηνές, μαγειρεύουν και λειτουργώντας σαν Κράτος εν Κράτει αγνοούν κάθε αρχή ασφαλείας και δεν υπολογίζουν κανέναν.
Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης ζητά βοήθεια από το Κράτος, την Αστυνομία και την Εισαγγελία Μυτιλήνης, χωρίς όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο Lesvosnews.gr να ανταποκρίνεται κανείς.
Σαφώς και οι άνθρωποι που βρήκαν καταφύγιο εκεί πρέπει να προστατευθούν.
Αυτό είναι θέμα της πολιτείας, η οποία πρέπει να βρει άμεσα λύση, αφού ανάμεσα στους εκεί φιλοξενούμενους μετανάστες βρίσκονται και αρκετά γυναικόπαιδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου