Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΦΩΤΟ-Ζωάρα στο... Μονακό ο Καμμένος ενώ ξεπουλάνε τη Μακεδονία κι οι άλλοι είναι φυλακή στην Τουρκία


Στο πριγκιπάτο του Μονακό βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Πάνος Καμμένος με τη σύζυγό του και ενώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Τον υπουργό Εθνικής υποδέχτηκε έπειτα από πρόσκληση ο πρίγκιπας Αλβέρτος και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες παρακολούθησε τη Formula 1 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Αυτή είναι η φωτογραφία της πρόσκλησης για την Formula 1, που απευθυνόταν στον ίδιο και τη σύζυγό του:











Φωτογραφίες από το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό ανέβασε στο προφίλ του στο Twitter και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

«Τώρα εσείς περιμένετε να ρίξει ο Καμμένος την κυβέρνηση για το όνομα της Μακεδονίας; Εδώ ζει ζωάρα... από την επίσκεψη του στο Μονακό για την F1...» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης δημοσιεύοντας αυτές τις φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου