Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο Κούλογλου πανηγυρίζει με τη δημοσκόπησή του... κατάφερε να βγάλει μονοψήφια διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Οκτώ μονάδες προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και νίκη στις εκλογές δίνει στη Νέα Δημοκρατία η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε η Palmos Analysis για λογαριασμό του Tvxs.gr. Ειδικότερα η διαφορά των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής βρίσκεται πλέον στο 6,5% και στο 8,2% στην πρόθεση ψήφου.
Καθαρή 3η θέση καταλαμβάνει το Κίνημα Αλλαγής, ενώ κάτω από το 3% στην πρόθεση ψήφου βρίσκονται η Ένωση Κεντρώων (1,6%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (1,6%) και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,4%, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου (1,3%) η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου (1,2%) και η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, συγκεντρώνει μόλις το 0,6%.

Τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου

-ΝΔ 23,9%,
-ΣΥΡΙΖΑ 15,7%
-Κίνημα Αλλαγής 6,5%,
-Χρυσή Αυγή 5,3%
-ΚΚΕ 4,4%







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου