Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

«Βίασε τη μνήμη των Ποντίων»: Λάβρος εναντίον Μπουτάρη ο πρώην αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε στην επίθεση!

«Καταδικάζω τη βία αλλά ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων», υποστήριξε ο συνταξιούχος αστυνομικός Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα».

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου, υποστήριξε ότι «η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται». Ωστόσο, όπως τόνισε «βία είναι ακόμα και η λεκτική και η ψυχική» για να συμπληρώσει ότι «ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τον Κεμάλ».
Ο κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στην χωροφυλακή, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος ήρθε στην εκδήλωση «μασουλώντας», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα ατόμων. «Του ζητήσαμε να φύγει αλλά δεν αποχώρησε», σημείωσε και πρόσθεσε: «Το σύνθημα ήταν φύγε, φύγε, φύγε…».
Πάντως, μέσα σε όλα τα άλλα ο κ. Σιδηρόπουλος διερωτήθηκε ακόμα εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ. Όπως ξεκαθάρισε, ο ίδιος δεν συμμετείχε καθόλου σε επεισόδια, αλλά στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου.
Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση και όπως είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, σε βάρος του ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου