Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Όταν η Παπαρήγα αθώωνε τον Καραμανλή για τη δολοφονία Λαμπράκη και τα ΣΥΡΙΖΟ-καραγκιοζιλίκια με τα τρίκυκλα


Η πιο τρανταχτή απόδειξη για το πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε ποιο τραγελαφικό αδιέξοδο βρίσκεται αποτελεί το γεγονός ότι κατέληξε να «χρησιμοποιεί» μέχρι και τη δολοφονία Λαμπράκη για να πλήξει την ΝΔ.
Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι το 2013, η τότε επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, είχε αθωώσει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την ΕΡΕ για τη δολοφονία του βουλευτή της Αριστεράς.

Ήταν τότε, όταν πενήντα χρόνια μετά τη δολοφονία, η κ. Παπαρήγα έκανε στη Βουλή μία ιστορική ομιλία κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης για τη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας.

Η κυρία Παπαρήγα ανέφερε ότι «για να λέμε την αλήθεια ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι υπήρχε σύνδεση του Κωνσταντίνου Καραμανλή και της ΕΡΕ με τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Ποτέ δεν προέκυψε κανένα τέτοιο στοιχείο. Η συνωμοσία εξυφάνθηκε από το παλάτι».

Αίσθηση προκάλεσε, επίσης, η αναφορά της κυρίας Παπαρήγα, η οποία χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μεταρρυθμιστή και εκσυγχρονιστή πολιτικό.

Η ιστορική αυτή αποδοχή από το ΚΚΕ είχε μάλιστα προκαλέσει την έκπληξη των βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι και έσπευσαν να τη χειροκροτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου