Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Επίτιμος ΓΕΣ Φ.Φράγκος: "«Μην τολμήσουν να πάνε στην Βουλή δίχως δημοψήφισμα...". ΣΧΟΛΙΟ: Γιατί διαφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Φ.Φράγκος
.... την σύνθετη ονομασία, που θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία». Οι πατριωτικές δυνάμεις απορρίπτουν με οργή οτιδήποτε περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». Ετσι ή αλλιώς, είτε «Νέα», είτε «Βόρεια» είτε οτιδήποτε άλλο...
«Μακεδόνες» θα τους λένε παντού. Το ζήτημα είναι ότι θα έχουν πάρει από το νόμιμο ιδιοκτήτη του ονόματος «Μακεδονία», την Ελλάδα, την άδεια να λέγονται «Μακεδόνες» οι σλαβόφωνοι και οι αλβανόφωνοι των Σκοπίων. Θα έχουν κερδίσει την παρτίδα και θα έχουν βάλει το πρώτο «λιθαράκι» για την διεκδίκηση, όταν οι ιστορικές συνθήκες το επιτρέψουν και της «Νότιας», «Κάτω» ή παλιάς Μακεδονίας.

ΣΧΟΛΙΟ: Η Απόλυτη διαφωνία μας ως προς τη διεξαγωγή φημοψηφίσματος έγκειται στο γεγονός του περιεχομένου για ενα ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Δλδ αν συμφωνούμε η ονομασία της ΦΥΡΟΜ να περιέχει τον όρο Μακεδονία ή Οχι. Υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Έλληνας που να λέει πως συμφωνεί; ΛΟΓΙΚΑ ΟΧΙ. Με την διενέργεια όμως δημοψηφίσματος το θέμα τίθεται σε αμφισβήτιση. Π.χ Έχουμε το πατρογονικό μας σπίτι απο τους προπαππούδες μας και ΡΩΤΑΜΕ στην ουσία ΑΝ αυτό είναι δικό μας ή ΟΧΙ !! Ρωτάμε τους γειτόνους ΑΝ συμφωνούν για την απο αιώνων περιουσία ΜΑΣ !! Και πέστε ότι το ΟΧΙ παίρνει 90% το υπόλοιπο 10% που ψήφισε ΝΑΙ δεν είναι απο μόνο του αιτία αμφισβήτισης; Άσε που στο ΝΑΙ θα ψηφίσουν ΟΛΑ τα ανθελληνικά καθάρματα εντός και εκτός Ελλάδος. Και στο φινάλε ΠΟΙΟΣ εγγυάται την εντιμότητα και τα "μαγειρέματα" της εκλογικής διαδικασίας; η Κυβέρνηση; ΕΔΩ γελάστε ελεύθερα, ΑΥΤΟΙ ήδη έχουν προδεχθεί τη συνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία και το λένε ευθαρσώς.  Θυμηθείτε τόσο εύκολα βάφτισαν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ προσφάτως. Πάμε σε ενα άλλο παράδειγμα. Κάποιος σε λέει πούστη ας πούμε, ΤΙ του λές; κάτσε να ρωτήσουμε και τους γειτόνους; Τότε φίλε μου δεν ξέρεις τι κάνει το κωλαράκι σου κι αν "ψήνει το ψάρι" απ ολες τις μεριές, κι απο μπρός κι απο πίσω. ΤΙ προτείνουμε; ΑΜΕΣΗ αποχώρηση απο κάθε ονοματολογική συζήτηση που θα περιέχει μέσα της τον ορο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ το όνομα και ΔΕΝ γουστάρουμε να το δώσουμε ΠΟΥΘΕΝΑ. Κανείς ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ δεν μπορεί να το παραχωρήσει σε ΚΑΝΕΝΑΝ, ακόμα κι αν ΟΛΟΣ ο πλανήτης να τους φωνάζει "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" απλά θα είναι "μαϊμούδες" Μακεδόνες χωρίς ΚΑΜΜΙΑ  οντότητα, κι αξία κι ακριβώς γι αυτό ΛΥΣΣΑΕΙ το ντόπιο και ξένο συστημικό κατεστημένο. ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να μας πιέσει, εκβιάσει, απειλήσει, φοβερίσει κ.λ.π. Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και σ`όποιον αρέσουμε, για τους άλλους ΔΕΝ ... θα μπορέσουμε!!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου