Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Τι διαβάζουμε Θεέ μου…! Ο Όμηρος έγραψε την Οδύσσεια και την Ιλιάδα στην… «μακεδονική» γλώσσα…



Όπως μάθαμε πρόσφατα, η Κλεοπάτρα είναι από… τα Σκόπια. Όσο αστείο ακούγεται αυτό, ή ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σλάβος, οι Σκοπιανοί έχουν πει και μεγαλύτερες γελοιότητες από αυτά.
Το Νοέμβριο του 2014 το περιοδικό Sky στην Οχρίδα υποστήριξε σε άρθρο του ότι 1)η κιβωτός του Νώε βρέθηκε στα… Σκόπια, 2) ότι η απαρχή του ιστορικού κόσμου δεν ξεκίνησε από τη Μεσοποταμία, αλλά από τα Σκόπια (πού αλλού), 3) κι ότι οι δώδεκα Απόστολοι του Ιησού δεν υπήρξαν στη Γαλιλαία, αλλά στην περιοχή των Σκοπίων (κάτι που δήθεν αποδεικνύεται από διάφορα τοπωνύμια στην περιοχή).
Το καλύτερο όμως σας το κρατήσαμε για το τέλος. Σύμφωνα με τους Σκοπιανούς, ο Όμηρος την Ιλιάδα και την Οδύσσεια την έγραψε στη… «μακεδονική» γλώσσα και όχι στην Ελληνική, χρησιμοποιώντας το «μακεδονικό» αλφάβητο.
Το άρθρο καταλήγει ότι «εμείς δεν είμαστε οι νικητές και την ιστορία την γράφουν άλλοι, αυτοί που θέλουν να αλλάξουν το όνομα της χώρας μας».
Με πληροφορίες από echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου