Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Στο "Ασφαλές" -κατά Τόσκα- Ίλιον. Γκρέμισαν την πρόσοψη κοσμηματοπωλείου με βανάκι και άρπαξαν τα πάντα από τις προθήκες!

❱❱ Ολοκληρωτική καταστροφή προκάλεσαν στην ιδιοκτήτρια ενός κοσμηματοπωλείου στο Ιλιον οι οκτώ θρασύτατοι διαρρήκτες που γκρέμισαν χθες τα ξημερώματα την πρόσοψη με ένα κλεμμένο φορτηγάκι και στη συνέχεια άδειασαν ανενόχλητοι τις προθήκες αρπάζοντας τα πάντα!...

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους στις 3.20 τα ξημερώματα, χτυπώντας το κατάστημα που βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, την οδό Μανάκη. Αφού πρώτα ξήλωσαν τις κάμερες ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου, έκοψαν τα λουκέτα με ειδικό μηχάνημα και σήκωσαν τα μεταλλικά ρολά.
Οταν διαπίστωσαν ότι ο υαλοπίνακας του καταστήματος ήταν θωρακισμένος, έκαναν όπισθεν με το φορτηγάκι τους και το έριξαν με μεγάλη ταχύτητα στη βιτρίνα χρησιμοποιώντας το ως πολιορκητικό κριό. Οι κακοποιοί ήταν απόλυτα οργανωμένοι και είχαν συντονίσει τις κινήσεις τους καθώς από τη στιγμή που το κλεμμένο όχημα διέλυσε την πρόσοψη του κοσμηματοπωλείου εισέβαλαν σαν αρπακτικά στο εσωτερικό, αδειάζοντας με σύστημα βιτρίνες και προθήκες και κλέβοντας πανάκριβα κοσμήματα και χρυσαφικά, αλλά και ακριβά αντρικά και γυναικεία ρολόγια.
Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν αρπάξει μεγάλο αριθμό εμπορευμάτων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κι έτσι διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε ένας συνεργός τους, εγκαταλείποντας επί τόπου το κλεμμένο φορτηγάκι που χρησιμοποίησαν. Η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου υπέστη σοκ όταν αντίκρισε το μαγαζί της διαλυμένο και όλα τα τιμαλφή να έχουν κάνει φτερά.
Θεοδόσης Π. Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου