Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Παιδιά, ανάπηροι και Παλαιστίνοι με... σφεντόνες οι νεκροί. Ποτίστηκε με αίμα η Λωρίδα της Γάζας! Σκότωναν παιδιά πίνοντας… σαμπάνιες! πάνω απο 55 νεκροί, πάνω απο 2.500 χιλιάδες τραυματίες. ΦΩΤΟ

Ποτίστηκε με αίμα η Λωρίδα της Γάζας! Σκότωναν παιδιά πίνοντας… σαμπάνιες! 52 νεκροί, χιλιάδες τραυματίες | Newsit.gr
Τραγικός ο απολογισμός από τις συγκρούσεις στην Λωρίδα της Γάζας - Ισραηλινές δυνάμεις βαρούσαν... στο ψαχνό την ώρα που οι ΗΠΑ εγκαινίαζαν την νέα αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ιβάνκα στο ισραηλ
Η απόφαση του Τραμπ να την αναγνωρίσει ως πρωτεύουσα του Ισραήλ είχε ως αποτέλεσμα την πλέον αιματηρή μέρα για τους Παλαιστίνιους...
έπειτα από τον πόλεμο στην Γάζα το 2014 - Έκτακτο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την Τρίτη ενώ ο Ερντογάν εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον Νετανιάχου και Τραμπ - Παιδιά, ανάπηροι και Παλαιστίνοι με... σφεντόνες οι νεκροί - Εικόνες που "παγώνουν" το αίμα. Σε τουλάχιστον 55 ανέρχονται οι νεκροί και σε τουλάχιστον 2.700 οι τραυματίες Παλαιστίνιοι από τον ισραηλινό στρατό στην Λωρίδα της Γάζας, μόνο την Δευτέρα, 14.05.2018. Μια ημέρα ντροπής για την ανθρωπότητα.... Μια ημέρα κατά την οποία σε απόσταση λίγων μέτρων χύνονταν ταυτόχρονα ανθρώπινο αίμα και πανάκριβες σαμπάνιες σε πανάκριβα ποτήρια.Πρόκειται για την πλέον αιματηρή μέρα για τους Παλαιστίνιους έπειτα από τον πόλεμο στην Γάζα το 2014. Τουλάχιστον έξι από τους νεκρούς είναι παιδιά κάτω των 18 ετών. Ένα από αυτά ήταν κορίτσι. Οι 1.360 τραυματισμοί προήλθαν από πυρά. Κοινώς οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις χτυπούσαν… στο ψαχνό!

Αιτία; Οι… κορδέλες του Ντόναλντ Τραμπ! Ο οποίος πριν λίγο καιρό έδωσε μια υπόσχεση, έβαλε «φωτιά» στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα και σήμερα την υλοποίησε. Ποια ήταν αυτή; Το να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Και το επιστέγασμα ήρθε με τα εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ…
Ο ίδιος βέβαια απουσίαζε. Είχε όμως στείλει την… απαστράπτουσα Ιβάνκα στην θέση του. Η οποία, βέβαια, φρόντισε να τα κάνει… θάλασσα στις 35 (!) λέξεις που έπρεπε να πει από μικροφώνου.
Στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, λοιπόν, που έγιναν στην Λωρίδα της Γάζας για τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, συντελέστηκε ένα έγκλημα…

Οι εικόνες από την Λωρίδα της Γάζας είναι «γροθιά στο στομάχι»

Λωρίδα της Γάζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου