Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Γράφει ο Ηλίας Ηλιακόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για λαός των Σκοπίων
Αυτό που φοβόντουσαν έγινε ! Το σκοπιανό Δημοψήφισμα δεν επικύρωσε την συμφωνία των Πρεσπών. 
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και φωτιά

Βλέπετε ο λαός των Σκοπίων "μπλοκάρει" τα πράγματα και δίνει νέα διάσταση στην όλη υπόθεση. Δεν υπήρξε ο απαραίτητος αριθμός ψηφοφόρων για να νομιμοποιηθεί η προσπάθεια της σκοπιανής κυβέρνησης.Το ίδιο θα έπρεπε να γίνει κι εδώ....
Αλλά οι εδώ "Δημοκράτες" αποφασίζουν χωρίς τον λαό και προπάντων ενάντια στα συμφέροντά του.Τα πράγματα μπαστούνια και για τον Αλέξη .Τι να φέρει τώρα για ψήφιση στη Βουλή;Την ανεπικύρωτη συμφωνία; Το Σύνταγμα μας όμως επικυρώνει με τις προβλεπόμενες διαδικασίες του άρθρου 28 Σ είτε συνθήκες ή συμφωνίες και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών είτε προβαίνει ελεύθερα με Νόμο που ψηφίζεται με απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού βουλευτών σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της; εθνικής κυριαρχίας , εφόσον υπαγορεύεται από σπουδαίο Εθνικό συμφέρον(sic!) , δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου .... και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και αμοιβαιότητας.Ούτε όμως η χαμερπής ημών κυβέρνηση νομιμοποιείται πια να κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών ,γιατί δεν υπάρχει ο όρος της αμοιβαιότητας! Μπορεί να πάρει η θλιβερή κυβερνητική κουστωδία παράταση για μερικούς μήνες πολιτικής ζωής αλλά ένα είναι βέβαιο. Ότι η όλη αυτή δυσάρεστη γι αυτούς εξέλιξη θα περιπλέξει τα πράγματα πολύ.Αλλιώς τα περίμεναν τα πράγματα οι πάτρωνες κι αλλιώς τους ήλθαν !Βλέπετε η εκ Θεού πρόνοια δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει...
Ηλίας Ηλιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου