Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ποια γνωστά ονόματα μένουν εκτός Βουλής

Εκτός Βουλής μένουν προβεβλημένα ονόματα απ΄όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου δεκάδες προβεβλημένοι Βουλευτές παρέδωσαν τις έδρες τους είτε στη Ν.Δ., είτε σε νεώτερους.
Συγκεκριμένα, δεν εκλέγονται κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο Τέρενς Κουίκ, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος,  ο Παναγιώτης Κουρουπλής, ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Γιώργος Σταθάκης, η Μυρσίνη Ζορμπά, ο Τάσος Πετρόπουλος, ο Νίκος Τόσκας, ο Αριστείδης Μπαλτάς, ο Σταύρος Κοντονής, ο Μάρκος Μπόλαρης, που τιμωρήθηκε για την υποστήριξή του στη συμφωνία των Πρεσπών, ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο Άγγελος Τόλκας, ο Δημήτρης Μάρδας, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, οι θορυβώδεις βουλευτές Αννέτα Καβαδία,  Μάκης Μπαλαούρας, Δημήτρης Βέττας και Ελένη Αυλωνίτου, ο Γιώργος Κυρίτσης, η Μαρία Ρεπούση, ο Κώστας Δουζίνας, ο πρ. Εκδότης του Χωνιού Γιώργος Χριστοφορίδης, ο Σπύρος Δανέλης που προσέφερε χείρα βοηθείας στη συμφωνία των Πρεσπών, ο ποιητής Τάσος Κουράκης, ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, η Κατερίνα Ιγγλέζη που πρωταγωνίστησε κατά της επένδυσης των Σκουριών, και άλλοι.

Σημαντικά ονόματα και από το ΚΙΝΑΛ μένουν εκτός όπως ο Γιάννης Μανιάτης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Θάνος Ασκητής, Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, Φίλιππος Σαχινίδης.

Τέλος από τη Ν.Δ. μένουν εκτός νέου κοινοβουλίου ο πρ. πρόεδρος της Δράσης Θ.Σκυλακάκης, ο πρ. Βουλευτής Θ. Φορτσάκης, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Πέτρος Τατσόπουλος ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γιάννης Τραγάκης και ο πρ. Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση των αρχηγών για την έδρα που τελικώς θα κρατήσουν, γεγονός που θα ανακουφίσει κάποιους από τους ενδιαφερόμενους που μένουν οριακά εκτός.

Ποια γνωστά ονόματα μένουν εκτός Βουλής στην Αθήνα

Εκπλήξεις έκρυβαν τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα.

Στην Α΄ Αθηνών, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των σταυρών, από την Νέα Δημοκρατία μένουν έξωο Θόδωρος Φορτσάκης και η Φωτεινή Πιπιλή, καθώς εκλέγονται νέα πρόσωπα όπως ο Άγγελος Συρίγος και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός μένουν η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά και η Ράνια Σβίγκου.

Στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, εκτός μένει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανός αλλά και ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Μεγάλες απώλειες μετράει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα, καθώς η μείωση του ποσοστού του στην περιφέρεια και η προσθήκη στους βουλευτές της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, άφησε έξω από το Κοινοβούλιο την Αννέτα Καβαδία, την Ελένη Αυλωνίτου και τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι πρώτος αναπληρωματικός.

Στον Δυτικό Τομέα η μεγάλη έκπληξη είναι πιθανόν η μη εκλογή του Γεράσιμου Γιακουμάτου από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Την έδρα του την καταλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος.

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα η εκλογή του Θανάση Παπαχριστόπουλου αφήνει εξω και τον Παναγιώτη Ρήγα, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Νίκο Τόσκα.

Στον Νότιο Τομέα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.  Η εκλογή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας νέων υποψηφίων όπως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Χάρης Θεοχάρης, αφήνει έξω γνωστά ονόματα όπως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Καλιάνος και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου