Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Στο φως εικόνες από το δωμάτιο του «οργίου» με την 19χρονη Βρετανίδα και τους 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα! (Φωτο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Στο φως εικόνες από το δωμάτιο του «οργίου» με την 19χρονη Βρετανίδα και τους 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα! (Φωτο)
Υπό το βάρος των στοιχείων, όμως, άλλαξε την κατάθεσή της παραδεχόμενη πως έκανε σeξ με κάποιους από τους νεαρούς συναινετικά, αλλά εκείνοι την κατέγραψαν σε βίντεο και θέλησε έτσι να τους εκδικηθεί. Μάλιστα, το βίντεο που τράβηξαν οι Ισραηλινοί κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο. Σε αυτό η κοπέλα....
δεν φαίνεται πουθενά να ζητά να κλείσουν την κάμερα. O δικηγόρος της νεαρής δήλωσε σχετικά: «Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά μου δεν θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα αδικήματα στο ποινικό μας σύστημα. Το γεγονός ότι το βίντεο της πελάτισσάς μου φαίνεται να έχει περάσει σε όλο τον κόσμο είναι ένα πολύ πιο σοβαρό αδίκημα. Θέλω να μάθω ποιος διαρρεύσει αυτό το βίντεο και γιατί; Αυτό το είδος εγκλήματος τιμωρείται με φυλάκιση πάνω από ένα χρόνο. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει – τόσο εδώ όσο και στο Ισραήλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου