Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ 1944-1989 ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Μετά τις άλλες χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ, τώρα πλέον και η Βουλγαρία αναγνωρίζει επισήμως ότι τα κομμουνιστικά καθεστώτα της εποχής 1944-1989, ήταν εγκληματικά καθεστώτα εις βάρος των λαών, καταπατώντας στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τρομοκρατώντας και πτωχοποιώντας τους πολίτες.
Τα νέα βουλγαρικά σχολικά βιβλία, επανεξετάζονται και
ευθυγραμμίζονται με την γενικήν αντίληψιν των πρώην Ανατολικών χωρών, περί της εγκληματικότητος εις βάρος των λαών καθεστώτων.
Δυστυχώς εις την Ελλάδα υπάρχουν ακόμα θλιβερά υπολείμματα του εγκληματικού κομμουνισμού, τα οποία ακόμα ο Ελληνικός λαός πληρώνει με χρήμα αλλά και με συνέπειες εις την ζωήν του.
Εγκληματικοί λοβοτομημένοι εγκέφαλοι, οι οποίοι επελέγησαν από διεθνείς εγκληματίες, αλλά και από ένα μεγάλο μέρος εγκληματικά ανευθύνων ελλήνων πολιτών γιά να κυβερνήσουν, κατέστρεφαν μέχρι πρόσφατα την Ελλάδα, αλλά και επηρρεάζουν γενικώς την δημοσίαν ζωήν, είτε ως αντιπολίτευσις, είτε ως εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες δολοφονούν ή καταστρέφουν.
Δυστυχώς η Ελλάδα μας συνεχίζει να πελαγοδρομεί χωρίς πηδάλιο, κατευθυνομένη από τους ανέμους που ελευθερώνουν οι ασκοί πουλημένων εντοπίων υποχειρίων ξένων συμφερόντων.
Κ. Λάττας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου