Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Οι πρώτοι 150 μουσουλμάνοι έποικοι έφθασαν στην Σπάρτη – Ξεσηκώθηκαν οι πολίτες. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Sparta Inn
"Είναι ήδη εδώ οι πρώτοι 150, ακολουθούν άλλοι 750!".
Αποτέλεσμα εικόνας για Sparta Inn
Mε την μέθοδο του αιφνιδιασμού οι Λακωνικές αρχές επιχείρησαν την αποβίβαση 180 περίπου
Αποτέλεσμα εικόνας για Sparta Inn
 λαθρομεταναστών από 5 λεωφορεία στο ξενοδοχείο Sparta Inn...
To μεσημέρι της Τετάρτης 27/11 δυνάμεις της Αστυνομίας «εκκαθάρισαν» την πρόσοψη του Ξενοδοχείου για να προσεγγίσουν τα λεωφορεία. Πολίτες της Σπάρτης από το απέναντι πεζοδρόμιο αντέδρασαν τόσο για την έλευση. Γύρω στις 13:30, πέντε λεωφορεία σταθμεύουν στο ξενοδοχείο και αποβιβάζονται, κυρίως οικογένειες προσφύγων. Γονείς και παιδιά που οδηγούνται αμέσως στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Δεν έλειψαν φραστικές επιθέσεις από πολίτες όχι κατά των προσφύγων αλλά των αρχών. Ακόμα και την ώρα που αστυνομικοί προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αυτό δεν ήταν εφικτό. Παρών ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Καπονικολός εκφράζοντας δυσαρέσκεια και διαφωνία του για την έλευση των προσφύγων. Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά στη Λακωνία θα καταφθάσουν 900 πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν σε Σπάρτη και σε περιοχές της νότιας Λακωνίας αναφέρει το notospress.gr.
Δείτε στο βίντεο τις αντιδράσεις των πολιτών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου