Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Γι αυτό αλώνιζαν οι μπαχαλάκηδες. Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ


Ανακοινώθηκαν χθες τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία - ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κ.λ.π.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνοOld Man GIF
Ανάμεσά τους και τουλάχιστον 17 στελέχη από την Αχαΐα, αρκετά εκ των οποίων προέρχονται από τη διεύρυνση που επιχειρείται το τελευταίο διάστημα στον χώρο της Κεντροαριστεράς...
  Πρόκειται για Αχαιούς με σημαντική διαδρομή στον προοδευτικό χώρο που η ενασχόλησή τους με τα κοινά έχει ξεκινήσει από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ άλλοι ανήκουν χρόνια στην Αριστερά, ακολούθησαν τον Φώτη Κουβέλη και τώρα επιστρέφουν στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.  Οι Αχαιοί που συμμετέχουν στην Κ.Ε. Ανασυγκρότησης είναι οι: Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Μάρκου, Κώστας Σπαρτινός, Ανδρέας Ριζούλης, Ελένη Συμεωνίδου, Δημήτρης Αβράμης, Χρήστος Σταυρόπουλος, Κώστας Βουκελάτος, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Νικολάου, Γιώργος Κυριακόπουλος, Διονύσης Τεμπονέρας, Γιάννης Κριμπάς, Δήμος Ντάγκας, Πολύβιος Κατσάνης, Μαρία Γεωργακοπούλου και ο πρώην αρχηγός τα ΕΛ.ΑΣ. Άρης Ανδρικόπουλος.  Συνολικά ανακοινώθηκαν 695 ονόματα, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι: Έφη Αχτσιόγλου, Σπύρος Δανέλλης (έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι), Γιώργος Κατρούγκαλος, Αλέξης Γεωργούλης, Πέτρος Κόκκαλης, Αντώνης Κοτσακάς (πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ), Άννα Βαγενά, Δραγασάκης Γιάννης, Φώτης Κουβέλης, Κωνσταντίνα Κουνέβα, Έλενα Κουντουρά, Σταμάτης Κραουνάκης, και Ευκλείδης Τσακαλώτος.  Η Κεντρική Επιτροπή ανασυγκρότησης θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη). Εξηγώντας τον ρόλο και το έργο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος επισημαίνει τα εξής: «Ο ρόλος της είναι να σχεδιάσει και να τρέξει την καμπάνια εγγραφής νέων μελών με ανοικτές γενικές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα και με βάση της το κείμενο-κάλεσμα προς του δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες. Στόχος η ανασυγκρότηση του δημοκρατικού-προοδευτικού χώρου στην Ελλάδα.  Τις επόμενες ημέρες η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας θα συγκαλέσει διευρυμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανασυγκρότησης κατά τα πρότυπα της Κ.Ε. για να πιάσουμε άμεσα δουλειά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου