Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Συνελήφθη 34 χρονος μαλάκας Τούρκος λαθρομετανάστης που τον "έπαιζε" μπροστά σε 16 χρονο κορίτσι

Συνελήφθη 34χρονος μετά από καταγγελία 16χρονης ότι αυνανιζόταν μπροστά της
Στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε 34χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Είχε προηγηθεί καταγγελία 16χρονης ενώπιον της οποίας φέρεται να έγινε η πράξη...
Το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όταν η ανήλικη έφτασε σπίτι το ανέφερε στους γονείς της και κατόπιν κινητοποιήθηκε η αστυνομία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο άνδρας εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή και συνελήφθη, ενώ η δίκη του στο αυτόφωρο αναβλήθηκε.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο 34χρονος είναι υπήκοος Τουρκίας κουρδικής καταγωγής και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «επίδειξη γεννητικών οργάνων» αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης του αναβλήθηκε λόγω έλλειψης διερμηνέα.
Ο άνδρας φέρεται ότι αυνανιζόταν μπροστά στη 16χρονη που περίμενε το λεωφορείο. Η κοπέλα αντέδρασε και έβαλε τις φωνές και ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει και κατέφυγε σε παρακείμενο κτίριο όπου ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) πριν συλληφθεί από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο.
Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι διαμένει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου