Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Επικός διάλογος Κυρανάκη – Μαραγγέλη στην προανακριτική: Πώς ο βουλευτής της ΝΔ εξέθεσε την πρώην γραμματέα του Φρουζή

Αμφιβολίες για την αξιοπιστία της ως μάρτυρας δημιούργησε με την κατάθεσή της στην προανακριτική στη Βουλή η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, Μαρία Μαραγγέλη.
  Όπως γράφει το manifesto.gr, η πρώην συνεργάτιδα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis διέψευσε ότι είναι προστατευόμενος μάρτυρας, δεν είδε τίποτα, δεν γνωρίζει κάτι ούτε για βαλίτσες ούτε για χρήματα.
 


Μάλιστα χαρακτηριστικός είναι ο διάλογός της με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κυρανάκη μέσω του οποίου γίνεται ξεκάθαρο πως η Μαρία Μαραγγέλη μόνο αξιόπιστη δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μάρτυρας:
 
Κυρανάκης: Το ραντεβού με τον κ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου εσείς το κλείσατε;
Μαραγγέλη: Ναι, εγώ με τη γραμματέα του κ. Σαμαρά
Κυρανάκης: Άρα εσείς δώσατε τα στοιχεία που ζητήθηκαν. Την ταυτότητα, την πινακίδα κλπ
Μαραγγέλη: Ναι, εγώ.
Κυρανάκης: Και την πινακίδα αυτοκινήτου για το πάρκινγκ στο Μέγαρο Μαξίμου;
Μαραγγέλη: Ναι μου την ζήτησε η γραμματέας του Πρωθυπουργού για να σηκωθεί η μπάρα όταν μπει στο πάρκινγκ
ΚυρανάκηςΜα δεν έχει πάρκινγκ στο Μέγαρο Μαξίμου κυρία Μαραγγέλη


Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της ρωτήθηκε από τον Θανάση Πλεύρη ευθέως για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για να δηλώσει άγνοια καθώς όπως είπε δεν ήταν στην αρμοδιότητά της. Μολονότι ήταν το δεξί χέρι του Κωνσταντίνου Φρουζή…

Πηγή: Manifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου