Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Άγριος καβγάς μεταξύ αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.-Στο νοσοκομείο ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη

Kαβγάς ανάμεσα σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. πήρε διαστάσεις που προκάλεσαν αναστάτωση στους κόλπους του Σώματος. Όλα έγιναν τη Δευτέρα 25/11, όταν ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρέντη μετέβη στον όρχο της ΔΙ.ΑΣ. στη λεωφόρο Θηβών για επιθεώρηση. Εκεί βρισκόταν ο διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά...
Για ασήμαντη αφορμή, την ώρα που ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη χαιρετούσε τους συναδέλφους του, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον διοικητή της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά. Οι δύο άντρες λογοφέρανε για αρκετή ώρα. Μάλιστα, αντάλλαξαν ύβρεις, παρουσία άλλων αστυνομικών.
Το επεισόδιο έληξε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ωστόσο, ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη ανέβασε πίεση λόγω της έντασης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η πληροφορία ότι ο αξιωματικός του Α.Τ. Ρέντη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διοικητή της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά διαψεύδεται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε εσωτερικά της Αστυνομίας προσπάθεια για να τα βρουν οι δύο αξιωματικοί.
Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στη διοίκηση της Άμεσης Δράσης και εν γένει στην ΕΛ.ΑΣ. Και αυτοί γιατί οι πρωταγωνιστές είναι αξιωματικοί του Σώματος και μάλιστα σε μάχιμες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου