Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΓΡΙΑ επίθεση Πρωτούλη σε Τζήμερο: «Ναζί με κοστούμι»- «Σταλινοφασίστα». ΦΩΤΟ

Επεισοδιακή ήταν χθές η συνεδρίαση του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, η οποία κατέληξε σε μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη...
Αφορμή του καυγά, η συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, θέση την οποία υποστήριξε ο Θάνος Τζήμερος αλλά έβρισκε αντίθετο τον Γιάννη Πρωτούλη.
Στην συνέχεια ο κ. Τζήμερος κριτικάροντας την θέση του κ. Πρωτούλη, αναφέρθηκε στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ως «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων», «σταλινοφασίστα» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του κ. Πρωτούλη ο οποίος αποκάλεσε τον Θ. Τζήμερο, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».
Ο κ. Πρωτούλης εκτός εαυτού πλέον κινήθηκε εναντίον του κ. Τζήμερου, πλησίασε κοντά του και τον έφτυσε στο πρόσωπο. Μάλιστα κατευθυνόμενος εναντίον του έπεσε πάνω στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά από τον κ. Τζήμερο με αποτέλεσμα να χυθεί πάνω του όλος ο καφές.
Τότε ο κ. Τζήμερος σηκώθηκε και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά.
Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστος Θεοδωρόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη, Βαγγέλης Πάνου εξήγησαν την κατάσταση στους αστυνομικούς, παρακινώντας τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης.
Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, με τους άνδρες της αστυνομίας να υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημα του, μέχρι που έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου