Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Παίξε μπάλα μεγάλεεε. Δεν υπάρχει σωτηρία: Ο πρώην προπονητής του Εδεσαϊκού, διοικητής στο Νοσοκομείο Κιλκίς…

Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά σε αυτόν τον τόπο! Με τίποτα, όποιες κυβερνήσεις και να αλλάξουν, ότι και να γίνει… Και ο πρώην προπονητής (!) λοιπόν του Εδεσαϊκού, διορίστηκε διοικητής στο Νοσοκομείο του Κιλκίς…

O πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού Γιάννης Ανδρίτσος, όπως αποκάλυψε το πολύ ωραίο sportsup.gr, διορίστηκε να αναλάβει διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Θυμίζουμε – όπως γράφει πάντα το sportsup.gr – και πως πριν από λίγες μέρες ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας αποκάλυψε πως διορίστηκε ως διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας θέση από την οποία και παραιτήθηκε.
Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ» το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό έφερε στην δημοσιότητα μία μακροσκελή λίστα με βιογραφικά, προσόντα και κομματικές διασυνδέσεις πάνω από 60 διορισμένων διοικητών.
Σε αυτή βρίσκονται παραδείγματα συνεργατών υπουργών, τοπικών στελεχών και υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι διορίστηκαν είτε σε θέση διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή, σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο είτε της Αθήνας, είτε της περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου