Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Φυλακές Δομοκού: Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανοαλγερινομαροκινών – Στο νοσοκομείο τραυματίες

φυλακες
Τέσσερα τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων στις Φυλακές Δομοκού.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το απόγευμα της Παρασκευής, καταγράφηκε σύγκρουση μεταξύ Αλγερινών και Μαροκινών κρατουμένων, ενώ σε κάποια φάση της συμπλοκής πήραν μέρος και Αλβανοί κρατούμενοι...
αφού αναστατώθηκε σχεδόν η μισή πτέρυγα της Φυλακής.  Αποτέλεσμα της κόντρας ήταν τέσσερα τουλάχιστον άτομα να τραυματιστούν και τα τρία εξ αυτών να διακομιστούν στο Κέντρο Υγείας Δομοκού.  Μάλιστα οι δύο τραυματίες συνοδεία γιατρού, προωθήθηκαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.  Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου