Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ράμα για το σεισμό: «Mόνο οι Τούρκοι & οι Άραβες είναι φίλοι μας!». Καθίκι, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπροστά στον ανθρώπινο πόνο βάζουμε STOP -για λίγο- στη μνήμη, αλλά μη μας λες όμως ΚΑΙ μαλάκες !! Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ".ΦΩΤΟ

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΛΑΙΓΕ & ΘΡΗΝΟΥΣΕ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟ ... "ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ" ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΝΕ. 

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΘΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ράμα κοκα
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....
Τις δεκάδες δολοφονίες Ελλήνων ομογενών, τις καταστροφές Ελληνικών Εκκλησιών, τις δημεύσεις Ελληνικών περιουσιών, την άσκηση κρατικής τρομοκρατίας κατα των Ελλήνων κ.λ.π.. Είσαι τόσο τουρκόγυφτος που δεν υπολογίζεις οτι δεν υπήρχε Ελλάδα, η χώρα σου θάταν αιώνες πίσω. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ράμα κοκα
Σνιφάρισε τώρα την κόκα σου κι αντε πηδήξου.  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΡΕΖΟΝΑ
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου