Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Βόμβα! «Η Αμερικανίδα βουλευτής Ιλχάν Ομάρ είναι πράκτορας του Ερντογάν και του Κατάρ»

ilhan-omar-630x392
Η Αμερικανίδα (σομαλικής καταγωγής) μουσουλμάνα βουλευτής Ιλχάν Ομάρ κατηγορείται ότι «στρατολογήθηκε» από ξένη δύναμη και διοχέτευσε «ευαίσθητες πληροφορίες που σχετίζονται με το Ιράν», λαμβάνοντας αμοιβή από ξένη δύναμη, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση... Καναδού επιχειρηματία σε δικαστήριο της Φλόριντα, όπως αναμεταδίδει το Al Arabiya.  Σε μια εκρηκτική κατάθεσή του στις 23 Οκτωβρίου, ο γεννημένος στο Κουβέιτ Άλαν Μπέντερ, που ισχυρίζεται ότι έχει βαθιές σχέσεις με κυβερνήσεις και βασιλικούς αξιωματούχους στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ, αναφέρει ότι συνάντησε τον Καταριανό γραμματέα του Εμίρη για θέματα Ασφαλείας, Μοχάμεντ μπιν Άχμαντ μπιν Αμπντουλάχ Αλ Μάσναντ και δύο ακόμα Καταριανούς αξιωματούχους.  Αυτοί υποστηρίζει ότι του είπαν:  «Εάν δεν ήταν το δικό μας μετρητό, η Ιλχάν Ομάρ θα ήταν μία ακόμα μαύρη πρόσφυγας από τη Σομαλία στην Αμερική που θα ζούσε με ελεημοσύνες και θα σέρβιρε τραπέζια τα σαββατοκύριακα», σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε.  Οι ίδιοι Καταριανοί είπε ότι του ζήτησαν να στρατολογήσει Αμερικανούς πολιτικούς και δημοσιογράφους για λογαριασμό του Κατάρ.  Όπως κατέθεσε αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί τους και εκείνοι του απάντησαν ότι πολλοί Αμερικανοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι πληρώνονται από το Κατάρ, μεταξύ αυτών και η Ιλχάν Ομάρ, την οποία χαρακτήρισαν «Πετράδι του Στέμματος».  Η Ιλχάν Ομάρ, σύμφωνα πάντα με την ίδια κατάθεση, στρατολογήθηκε από το Κατάρ πολύ πριν η ίδια διανοηθεί ότι μπορούσε να είναι κυβερνητική αξιωματούχος.  Τα προετοίμασαν όλα εκείνοι (οι Καταριανοί), ακόμα και την είσοδό της στην πολιτική, πολύ πριν δείξει το ενδιαφέρον της. «Εκείνοι την έπεισαν».  Ο Άλαν Μπέντερ κατέθεσε ακόμα ότι η Ιλχάν Ομάρ, σε ταξίδι της στην Τουρκία, ορκίστηκε πίστη στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  Ως βουλευτής μετέφερε «ευαίσθητες πληροφορίες» στο Ιράν, πρόσθεσε ο Μπέντερ.  Ο ρόλος της είναι καίριος στην επέκταση της επιρροής του Κατάρ και κατηγορείται ότι στρατολόγησε και άλλους πολιτικούς στις υπηρεσίες του μικρού εμιράτου.  Το Κατάρ κατηγορείται από τον αραβικό κόσμο ως το «ταμείο» της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, της οποίας ηγέτης λέγεται ότι είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  Η Τουρκία έχει μετατρέψει το Κατάρ σε προτεκτοράτο της, σύμφωνα με παλαιότερα αραβικά δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου