Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Τάχουν εντελώς χαμένα. Μια ωραία ατμόσφαιρα οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Αλλα ψήφισε ο Παπαδημούλης, άλλα οι Κόκκαλης και Γεωργούλης!

Αποτέλεσμα εικόνας για ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Στα τρία «έσπασε» η ομάδα ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τη νέα Κομισιόν.Τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Βόρειας Πράσινης Ομάδας (GUE/NGL) ακολούθησε...
η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών καθώς ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου και η Έλενα Κουντουρά καταψήφισαν τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υπό την Ούρσουλα Φον ντερ Λάινεν.  Η απόφαση ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά της νέας Κομισιόν.  Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μάλιστα, εξηγώντας τους λόγους της αρνητικής ψήφου σημείωσε ότι η ευρωομάδα δεν θέλει την Κομισιόν να είναι όμηρος των Όρμπαν και Σαλβίνι.  «Δεν θέλω η Κομισιόν να είναι όμηρος των κυρίων Όρμπαν και Σαλβίνι. Και γιατί πιστεύω ότι χρειαζόμαστε πιο φιλόδοξους στόχους και για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδημούλης εκπροσωπώντας την Ευρωομάδα της Αριστεράς.  Εντούτοις, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης είχε διαφορετική άποψη, ψηφίζοντας υπέρ της Επιτροπής ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης επέλεξε την αποχή από την ψηφοφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου