Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Η αδερφή Τσίπρα πλακώνεται στο FB με τους «συντρόφους» για χάρη του Πολάκη

Την απόλυτη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της… οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού φαίνεται πως έχει τελικά ο αψύς Κρητικός.

Τι και αν δεκάδες «σύντροφοι», μέλη, στελέχη, βουλευτές αντιδρούν στον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται στους πολιτικούς του αντιπάλους, ο ίδιος αισθάνεται πιο σίγουρος από τον οποιονδήποτε, έχοντας στο πλευρό του τον Αλέξη Τσίπρα.

Και μπορεί – τουλάχιστον τελευταία – να μην έχει βγει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, να τον υπερασπιστεί, όπως με το «αψύς Σφακιανός» που ομολογουμένως άφησε εποχή, όμως έχει βγει η αδελφή του πρώην πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα, και σκίζει τα ιμάτιά της για τον κ. Πολάκη.

«Καταδικάζουμε τον ρατσιστικό λόγο από όπου και εάν προέρχεται και το λέω σοβαρά!! Η ψυχική υγεία δεν είναι για, εκμετάλλευση ούτε χρησιμοποιήτε για πολιτική αντιπαράθεση. Ο Παύλος Πολάκης κάνει πάλι ένα λάθος που μας εκθέτει όλους. Δεν θα το ακούγαμε αυτό από τον Ανδρέα Ξανθό ούτε από όλα, στελέχη του Συριζα στην υγεία» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η σύμβουλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια, Καίτη Θεοχάρη, επιβεβαιώνοντας πως η κριτική προς το πρόσωπο και κυρίως τα λεγόμενα του Παύλου Πολάκη είναι τεράστια ακόμη και από στελέχη του κόμματος, όχι τόσο γνωστά και προβεβλημένα στο ευρύ κοινό.


Kate Theochari
την Τετάρτη
Καλημέρα καταδικαζουμε τον ρατσιστικο λόγο απο όπου και εαν προέρχεται και το λέω σοβαρά!! Η ψυχική υγεία δεν είναι για, εκμετάλλευση ούτε χρησιμοποιήτε για πολιτική αντιπαράθεση. Ο Παύλος Πολάκης κάνει πάλι ένα λάθος που μας εκθέτει όλους. Δεν θα το ακούγαμε αυτό από τον Ανδρέα Ξανθό ούτε από όλα, στελέχη του Συριζα στην υγεία
37
11
Κοινοποίηση

Τις απόψεις όμως αυτές δεν τις συμμερίζεται και η αδελφή του πρώην πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον Παύλο Πολάκη.

«Δυστυχώς το φβ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για αντιπαραθέσεις αυτού του είδους ..... και πάλι δυστυχώς δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια .... ο σύντροφος Πολακης , έχει την άποψη του , την εκφορεί δημόσια και κρίνεται .... όπως και όλοι μας » σημείωσε η κ Τσίπρα, προφανώς αγνοώντας πως ο Παύλος Πολάκης πρώτος έχει στεφθεί… «βασιλιάς του Facebook» κάνοντας μέσα από τη δημοφιλή αυτή πλατφόρμα δηλώσεις, κριτική , πολιτικές αναλύσεις.

Στη συνέχεια η Ζανέτ έσπευσε να υπερασπιστεί πιο «λυσσαλέα» τον κ Πολάκη για να πάρει την αποστομωτική και ειλικρινή απάντηση της κας Θεχάρη «να βγείτε μόνοι σας στην κοινωνία να υπερασπιζεστε ότι θετε εγώ ρατσιστικα σχόλια δεν πρόκειται να ξεστομισω συνεχίζε να υπερασπιζεσαι ότι θες!Αρκετά και έλεος.»





Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η στήριξη έρχεται λίγες ώρες μετά την απερίγραπτη επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Ειρήνη Αγαπηδάκη και μόλις τα ξημερώματα της Παρασκευής στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου, γιατί καταδίκασε τις παραπάνω πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου