Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Χαλκιδική: “Χειροπέδες” σε 9 νεαρούς για κλοπή και φθορά σε σχολείο


Σε συλλήψεις προχώρησε το Α.Τ. Νέων Μουδανιών μετά από έρευνα που έγινε για φθορές και κλοπές αντικειμένων στο ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών μετά από έρευνα της αστυνομίας το τελευταίο διάστημα.Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 7 Ελλήνων και 2 αλλοδαπών από την Αλβανία και την Γεωργία, ηλικίας 16 έως 21 ετών....
  Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για εκτεταμένες φθορές και κλοπές ηλεκτρονικών ειδών, από το ΕΠΑΛ.  Όπως διαπιστώθηκε, το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου 2019 έως 10 Νοεμβρίου, περίοδος στην οποία το σχολικό συγκρότημα τελούσε υπό κατάληψη τα παραπάνω άτομα, κατά περίπτωση, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη, από εγκαταστάσεις σχολείου και εργαστηριακού κέντρου, που συστεγάζονται στο εν λόγω σχολικό συγκρότημα.  Από τους αστυνομικούς, εντοπίσθηκαν μετά από έρευνες σε οικίες τους, αλλά και κρυμμένα σε χώρους του σχολικού συγκροτήματος, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περιφερειακά εξαρτήματά τους και άλλες συσκευές, που είχαν αφαιρέσει και τα οποία θα αποδοθούν στους υπεύθυνους του σχολικού κτιρίου.  Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου