Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η πρώτη επίσημη διάψευση για μη υπογραφή του κειμένου των 120 για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Ελευσίνας Γιάννης Παναγιωτούλιας ότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να  μπει η υπογραφή του σε κείμενο στήριξης της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεί μάλιστα τους ανεύθυνο – υπεύθυνους, όπως τους χαρακτηρίζει, να  σαματήσουν την εν γνώση τους διάδοση ψευδών γεγονότων και να αποκαταστήσουν αμέσως την αλήθεια, άλλως θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

«Σε διάφορα site και εφημερίδες με τίτλο «Κάλεσμα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα νέο προοδευτικό μοντέλο διακυβέρνησης με 120 υπογραφές» υπάρχει και το όνομά μου (Παναγιωτούλιας Ιωάννης) ως ένας από 120 υπογράφοντες. Θα ήθελα να ενημερώσω πως δεν υπήρχε καμία συγκατάθεση από εμένα για να συμπεριληφθεί το ονοματεπώνυμό μου μου στη εν λόγω λίστα, ούτε έχω υπογράψει κανένα κείμενο που σχετίζεται με την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Παρακαλούνται οι ανεύθυνο – υπεύθυνοι όπως σταματήσουν την εν γνώση τους διάδοση ψευδών γεγονότων και τους καλώ να αποκαταστήσουν αμέσως την αλήθεια, άλλως θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου