Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ν. Κασιμάτη: «Η φράση μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι έχει καθιερωθεί»...

Ν. Κασιμάτη: «Η φράση μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι έχει καθιερωθεί»...

Να εξηγήσει την ανάρτησή της «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» στο Facebook, επιχειρεί με επιστολή που έστειλε στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε.
Στην επιστολή της, η κ. Κασιμάτη, δηλώνει έκπληκτη για την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών, αφού όπως λέει χρησιμοποίησε τη φράση ως μέρος σκωπτικού σχολίου,
«κατά τη διάρκεια άσχετου διαλόγου για άλλο ζήτημα» και σημειώνει ότι μεταχειρίστηκε μια «στερεοτυπική φράση, η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στις νεότερες γενιές». 
Παράλληλα, υποστηρίζει ότι βρίσκεται στο πλευρό τους και σημειώνει ότι «η πολύ πρόσφατη επικαιρότητα, με τα φαινόμενα υπερβάλλουσας βίας εκ μέρους συναδέλφων σας εναντίον πολιτών, ακόμα και σήμερα εναντίον νοσοκομειακών γιατρών, δείχνει ότι η υπόθεση του εκδημοκρατισμού της Αστυνομίας δεν έχει τελειώσει ή μπορεί και να πηγαίνει πολλά βήματα πίσω» και τονίζει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις προοδευτικές και δημοκρατικές απόψεις.
Σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών του Πειραιά, εκλογική περιφέρεια της βουλευτού, εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την οργή της καλώντας την να επανορθώσει, αλλιώς θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου