Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Μπαλάφας για Κασιμάτη: Η νεολαία λέει τέτοια ψιλοχαριτωμένα - Τα τέτοια της Πάολα δεν είναι σιλικόνη - μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι

"Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ζήτημα με την Αστυνομία"
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπαλάφας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για το υβριστικός προς τους αστυνομικούς σχόλιου της συναδέλφου του Ν. Κασιμάτη.
Ο Κ. Μπαλάφας, εμφανώς σε δύσκολη θέση, προσπάθησε να δικαιολογήσει την κα Κασιμάτη, όμως το αποτέλεσμα ήταν να εκτεθεί ο ίδιος.

"Τι με ρωτάτε; Δεν κατάλαβα" ήταν η πρώτη αντίδρασή του.
Οι δημοσιογράφοι του είπαν πως ήθελαν το σχόλιό του. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να απαντήσει, κάνοντας και αποστροφή προς την αστυνομική βία.
Με μπερδεμένα λόγια, όμως, επεδίωξε να πει πως επρόκειτο μόνο για μια φράση που τη χρησιμοποιούν οι νέοι.
 "Κοιτάξτε, θα πω, ότι στην κοινωνική πιάτσα -τη νεολαιτίστικη, το σύνθημα εμένα δεν με εκφράζει" ήταν τα πρώτα λόγια του.
Στη συνέχεια, ο κος Μπαλάφας είπε πως "υπάρχει κι ένα άλλο σύνθημα. Τα τέτοια της Πάολα δεν είναι σιλικόνη -  μπάτσοι  - γουρούνια -  δολοφόνοι".
Οι δημοσιογράφοι εκδήλωσαν την άγνοιά τους, όμως αυτή έθιξε τον κο Μπαλάφα, ο οποίος έσπευσε να πει πως ο ίδιος μιλά λαϊκά και δεν γνωρίζει αν εκείνοι είναι από το Κολωνάκι ή την Εκάλη. 
"Οι νεολαίοι λένε τέτοια ψιλοχαριτωμένα. Αυτό έκανε και η Νίνα Κασιμάτη. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ζήτημα με την αστυνομία" κατέληξε ο κος Μπαλάφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου