Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΧΑΜΟΣ για το σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι». Η ΠΟΑΣΥ απειλεί ότι αν η Νίνα Κασιμάτη δεν ζητήσει συγγνώμη θα κινηθεί νομικά

Χαμός για το σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι». 
Η ΠΟΑΣΥ απειλεί ότι αν η Νίνα Κασιμάτη δεν ζητήσει συγγνώμη θα κινηθεί νομικά....
 
Νέα αφορμή για κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης αλλά και αστυνομικών μετά τα όσα έγιναν στα Εξάρχεια την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προκάλεσε το σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι».
Όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος της ΕΡΤ1 όπου στο σούπερ της Ντόρας Μπακογιάννη έγραψαν: «βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ». Κάποιος χρήστης και διαδικτυακός φίλος της Νίνας Κασιμάτη ανέβασε το scrennshot στο facebook. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αστειευτεί με ένα σχόλιο της.
Η Νίνα Κασιμάτη, λοιπόν, έγραψε στο σχόλιο της «η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι».
Ωστόσο, η επίμαχη φράση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων να εκδίδει ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «γνωστό, θλιβερό, συκοφαντικό και εξευτελιστικό για τους αστυνομικούς απολιθωμένο σύνθημα».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι αστυνομικοί: «δεν είναι «γουρούνια» ούτε ασφαλώς «δολοφόνοι» και δεν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο σε έναν εκπρόσωπο του Νομοθετικού να αναμασά τέτοιας εφηβικής αφέλειας και μεταχουντικής συμπλεγματικής νοοτροπίας συνθήματα, ακόμα και δίκην αστεϊσμού!
Καλούμε την κα Βουλευτή, έστω και τώρα, να αντιληφθεί το ολίσθημά της και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την αχαρακτήριστη αυτή ενέργειά της.
 
Εάν δεν το πράξει, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ανταποκρινόμενη στο θεσμικό της ρόλο, ως εκπρόσωπος κόμματος εξουσίας, σημαίνει ότι εννοεί την κάθε συκοφαντική της λέξη, οπότε θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσουμε την πληγωμένη τιμή και υπόληψη της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της που εκπροσωπούμε».
Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει τη βουλευτή Πειραιά.
Ερωτάται από εδώ ο @atsipras προτού ερωτηθεί κι από βήματος ολομελείας. Θα διαγραφεί η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β Πειραιά, κα Νίνα Κασιμάτη, για το σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που ανήρτησε στο facebook; Εκφράζει το ήθος αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ; Απηχεί το σύνθημα την κομματική αντίληψη;

​«Ερωτάται από εδώ ο Αλέξης Τσίπρας προτού ερωτηθεί κι από βήματος Ολομέλειας. Θα διαγραφεί η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β Πειραιά, κα Νίνα Κασιμάτη, για το σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που ανήρτησε στο facebook; Εκφράζει το ήθος αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ; Απηχεί το σύνθημα την κομματική αντίληψη;» έγραψε στο προφίλ του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου