Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Άγριο έγκλημα στον καταυλισμό λαθροπροσφύγων στην Χίο

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγριο έγκλημα στον καταυλισμό προσφύγων στην ΧίοΣε άγριο έγκλημα ενός τρίτου, ομοεθνή τους, κατέληξε ο διαπληκτισμός, που ξεκίνησε ως λεκτική αντιπαράθεση, δύο Αιγύπτιων στον καταυλισμό προσφύγων στην Χίο. Όλα συνέβησαν γύρω στις δέκα το πρωί στον προσφυγικό καταυλισμό στη Σούδα, μέσα στην τάφρο του κάστρου της Χίου....
Οι δύο Αιγύπτιοι είχαν έντονη λογομαχία και μετά από λίγο πιάστηκαν στα χέρια. Ένας 32χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος μπήκε ανάμεσα τους προκειμένου να τους χωρίσει, δέχθηκε μία μαχαιριά στην καρωτίδα, από έναν εκ των δύο συνομήλικων του διαπληκτιζόμενων.  Αιμόφυρτος, από το βαρύ τραύμα στον λαιμό, ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Χίου, όπου εισήλθε αυτομάτως στο χειρουργείο. Ενώ όμως οι γιατροί προσπαθούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία, ο 32χρονος έφυγε από την ζωή.  Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.  Οι δύο πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου με την τραγική κατάληξη, βρίσκονται στην Χίο εδώ και περίπου 40 ημέρες κι έχουν αιτηθεί να τους χορηγηθεί άσυλο.  Το έγκλημα προκάλεσε αναστάτωση στον καταυλισμό, χωρίς όμως να προκαλέσει ιδιαίτερη ένταση, ενώ έντονη είναι η ανησυχία στην τοπική κοινωνία.  Αμέσως μετά το περιστατικό, αποφασίστηκε να μεταβεί στον καταυλισμό η διμοιρία των ΜΑΤ που εδρεύει στην Χίο, ώστε να αποτραπεί ή να αντιμετωπιστεί αμέσως οποιαδήποτε πιθανή εστία αναταραχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου