Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Επιχείρηση της Αστυνομίας στο Κέντρο Προσφύγων του Κατσικά.. Οκτώ συλλήψεις, τι κατασχέθηκε

Ποσότητες κάνναβης, ένας μπαλτάς, μία σπάθα και οκτώ συλλήψεις είναι ο απολογισμός της επιχειρησιακής δράσης που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων στην ανοιχτή δομή προσφύγων και μεταναστών του Κατσικά. Η επιχείρηση της αστυνομίας έρχεται λίγες ώρες
μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Αφγανών, κατά την οποία τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα. Σκοπός της ήταν η καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και ο έλεγχος της νομιμότητας στην παραμονή των αλλοδαπών που βρίσκονται στη δομή φιλοξενίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία στο Κέντρο Φιλοξενίας διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 53 άτομα και πραγματοποιήθηκαν οκτώ συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.
Αναλυτικά:
Κατά τη διάρκεια της δράσης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων :
  • ελέγχθησαν (53) άτομα,
  • προσήχθησαν (11) άτομα,
  • συνελήφθησαν (8) αλλοδαποί, εκ των οποίων:
             (2) για κατοχή ναρκωτικών,
             (5) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων,
             (1) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
  • κατασχέθηκαν μπαλτάς, σπάθα και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου