Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πάνω από το ένα τέταρτο των κοριτσιών στη Νότια Αφρική έχει AIDS

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Υγείας...
Ποσοστό περίπου 28% των κοριτσιών εφηβικής ηλικίας στη Νότια Αφρική έχει προσβληθεί από τον ιό HIV, σύμφωνα στατιστικά στοιχεία που αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας Άαρον Μοτσαλέντι σε τοπική εφημερίδα.

«Τα στοιχεία αυτά μου ραγίζουν την καρδιά» δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος διευκρίνισε ακόμη ότι το 4% των εφήβων αγοριών είναι οροθετικά.

«Είναι προφανές ότι αυτοί που κοιμούνται με τα κορίτσια αυτά δεν είναι τα νεαρά αγόρια. Είναι μεγάλοι άνδρες» σχολίασε στην εφημερίδα στην Sowetan.

«Δεν είναι πλέον δυνατό να ζούμε έτσι» είπε και ζήτησε να σταματήσουν να συντηρούνται νεαρά κορίτσια από μεγαλύτερους άνδρες.

Ο Μοτσαλέντι αποκάλυψε ακόμη ότι 94.000 έφηβες -εκ των οποίων ορισμένες δεν ήταν μεγαλύτερες από 10 ετών- συνέλαβαν το 2011.

Η Νότια Αφρική είναι η χώρα με τον υψηλότερο αριθμό ατόμων παγκοσμίως που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS, μολονότι ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται στη νόσο σημειώνει πολύ μεγάλη μείωση.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, έξι εκατομμύρια άνθρωποι, σε πληθυσμό περίπου 50 εκατομμυρίων, ζουν με τον ιό στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου