Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Αυστραλία: Ένας Μεσσήνιος γερουσιαστής στη Δυτική Αυστραλία

Έστω και την τελευταία στιγμή και με πολύ μικρή διαφορά ο ομογενής Παναγιώτης Κατσαμπάνης κατόρθωσε να κερδίσει μια έδρα στη γερουσία της Δυτικής Αυστραλίας με το Φιλελεύθερο κόμμα κατά τις πρόσφατες εκλογές.
Ο κ. Κατσαμπάνης, που κατάγεται από τη Μεσσηνία, στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής του Φιλελεύθερου κόμματος στη Βικτόρια.
Υπενθυμίζοντας πως και η ομογενής Eleni Evangel (Ελένη Παρίση-Ευαγγελινού πετυχαίνοντας μια εντυπωσιακή στροφή 12.2% υπέρ της κέρδισε την έδρα της Πέρθης από το Εργατικό κόμμα και εκπροσωπεί πλέον το Φιλελεύθερο κόμμα στο κοινοβούλιο της Δυτικής Αυστραλίας.

Η κα Ευαγγελινού κατέλαβε το 48.8% έναντι 36.8 του Εργατικού υποψηφίου Τζον Χάιντ που κατείχε έως τώρα την έδρα.

Σημειώνεται πως ομογενειακοί φορείς έκαναν συντονισμένη εκστρατεία εναντίον του κ. Χάιντ επειδή εκείνος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της αναγνώρισης της ΠΓΔΜ από την Αυστραλία με το όνομα «Μακεδονία»

Η κα Ευαγγελινού που του πήρε την έδρα, είναι προσωπικότητα της αυστραλιανής τηλεόρασης και παραγωγός - τα τελευταία 15 χρόνια παρουσιάζει πρόγραμμα Lifestyle στον τηλεοπτικό σταθμό 9 της Δυτικής Αυστραλίας, ενώ το 2009 απέσπασε κολακευτικά σχόλια για το ντοκιμαντέρ της για το Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «Miki Theodorakis: The Man, The Genius».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου