Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Οι τροφές που «σκοτώνουν» το λίπος!

Γιατί μερικές τροφές ενεργοποιούν το μεταβολισμό μας..

Μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρείτε το βάρος σας και να έχετε ένα υγιές σώμα.

Φυσικά καλό θα ήταν να γνωρίζετε και μερικά tips, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην μάχη σας με τα κιλά.


Υπάρχουν τροφές, οι οποίοι σας βοηθάνε να καίτε λίπος. Αυτές οι τροφές ενεργοποιούν το μεταβολισμό σας, με αποτέλεσμα να γίνονται καλύτερες καύσεις.
Πάμε να τις δούμε:

1. Κανέλα: Πρόσφατες μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κανέλα ενεργοποιεί το μεταβολισμό μας και βοηθάει στις καύσεις. Μήπως να ρίχνατε στον καφέ σας ή να την προσθέτατε στο γιαούρτι σας; Λέγεται ακόμη ότι κοντρολάρει την λαιμαργία.

2. Ελαιόλαδο: Μπορεί να φωνάζουμε να μην το παρακάνετε με το ελαιόλαδο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το κόψετε και τελείως. Αν μαθαίνατε ότι σας βοηθάει στη διάσπαση του λίπους, θα το αποφεύγατε; Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βοηθά τη διάσπαση λίπους στα λιποκύτταρα

3. Τζίντζερ: Το τζίντζερ κερδίζει όλο και περισσότερο την εκτίμησή μας τον τελευταίο καιρό. Είτε φρέσκο, είτε αποξηραμένο, βοηθά στην καύση θερμίδων. Αναγκάζει τον οργανισμό μας να χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια. Αποτέλεσμα; Να καίγονται περισσότερες θερμίδες.

4. Πορτοκάλια: Φάτε τα άφοβα! Εκτός του ότι είναι πλούσια σε βιταμίνη C, περιέχουν μεγάλη ποσότητα φλαβόνων. Οι ουσίες αυτές βοηθούν στο να μην αυξάνεται εύκολα το λίπος στο σώμα σας. Την επόμενη φορά ξέρετε, παραγγείλετε φυσικό χυμό πορτοκαλιού όταν βγείτε, ή καθαρίστε και φάτε ένα στο σπίτι σας.

5. Καυτερές πιπεριές: Πείτε ναι στο chilli. Οι κόκκινες ξερές πιπερίτσες, περιέχουν την ουσία καψαικίνη,η οποία έχει τη μαγική ιδιότητα να μειώνει την όρεξη. Επιπλέον, βοηθάει στην αναστολή σχηματισμού λιποκυττάρων, ενισχύοντας το μεταβολισμό σας

6. Χυμός λεμονιού: Ένας απλός και εύκολος χυμός, ο οποίος θα σας αποτοξινώσει και θα σας βοηθήσει στη μάχη σας με τον αιώνιο εχθρό
Υλικά
Ένα ποτήρι κρύο νερό
2 κ.σ φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι
1 κ.σ πιπέρι καγιέν

Πηγή: http://tsekouratoi20133.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου