Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο πλουσιότερος Έλληνας επιλέγει την Κορώνη για τις διακοπές του

Ο δισεκατομμυριούχος ομογενής Φιλάρετος Καλτσίδης (Filaret Galchev), που γεννήθηκε στο χωριό Tarson της Γεωργίας, διατηρεί και την Ελληνική και την Ρωσική υπηκοότητα
Θεωρείται ο πλουσιότερος Έλληνας ομογενής με την περιουσία του να εκτιμάται στα 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο Φιλάρετος Καλτσίδης (Filaret Galchev) κατέχει την 175η θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο του περιοδικού Forbes και την 22η θέση στη Ρωσία.

Ο δισεκατομμυριούχος ομογενής, που γεννήθηκε στο χωριό Tarson της Γεωργίας, διατηρεί και την Ελληνική και την Ρωσική υπηκοότητα.

Λάτρης της Ελλάδας, έχει επιλέξει πολλές φορές τη Μεσσηνία για τις διακοπές του. Μάλιστα λέγεται ότι στην περιοχή της Κορώνης έχει αγοράσει μεγάλη έκταση και έχει κτίσει μια βίλα.

http://www.moriasnow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου