Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Επίδειξη ΑΝΑΝΔΡΗΣ μικροπρέπειας ακολούθησε τη χρυσή νίκη της Βούλας Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου από τον Γιώργο Κυρίτση


 ❱Σχολίασε ότι  κακώς ο πρωθυπουργός τής έδωσε συγχαρητήρια επειδή προ εξαετίας είχε αναρτήσει ένα ρατσιστικό ανέκδοτο για αλλοδαπούς με αφορμή τον ιό του Δυτικού Νείλου...
Τι κι αν τότε η σπουδαία αθλήτρια απολογήθηκε και δήλωσε αμέτρητες φορές ότι έκανε λάθος; Τι κι αν εξήγησε ότι το ρατσιστικό ανέκδοτο που είχε ανεβάσει στο twitter στην ηλικία των 23 ετών ήταν κάτι για το οποίο μετάνιωσε, καθώς έγινε και αιτία να αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012; Ο «σκληρός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχεται τη «συγγνώμη»! Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος συνεχάρη την αθλήτρια που σήκωσε στον ψηλότερο ιστό την ελληνική σημαία, όμως ο Γιώργος Κυρίτσης (για την πολύνεκρη τραγωδία στην Αττική ήπιε το... αμίλητο νερό) θυμήθηκε να εμφανιστεί για να χαρακτηρίσει «κακή επιλογή» τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού! Ακόμα και τα πιο σκληροπυρηνικά «συντρόφια» του κ. Κυρίτση δεν αντέδρασαν, όμως εκείνος θέλει να «κυνηγά» σε όλη της τη ζωή τη Βούλα Παπαχρήστου για ένα λάθος και να την υποχρεώνει με κάθε ευκαιρία να δηλώνει μετάνοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου