Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ρόδος: 32χρονη καταγγείλει ότι την βίαζαν και την εκβίαζαν με “ροζ” βίντεο

Ρόδος: 32χρονη καταγγείλει ότι την βίαζαν και την εκβίαζαν με “ροζ” βίντεο

Μια καταγγελία σοκ έρχεται από την Ρόδο καθώς γυναίκα ισχυρίζεται ότι τρεις Ροδίτες την βίαζαν και στην συνέχεια την εκβίαζαν.

Την ώρα που οι έρευνες για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζονται στη Ρόδο μια 32χρονη γυναίκα καταγγέλλει τώρα ότι τρεις Ροδίτες την βίαζαν, την βιντεοσκοπούσαν και την εκβίαζαν με τα “ροζ” βίντεο.
Σύμφωνα με το Star η γυναίκα γνώρισε τον έναν από τους άντρες στο Facebook και σύναψε ερωτική σχέση μαζί του. Ο γολγοθάς ξεκίνησε όταν ο 50χρονος της γνώρισε δύο φίλους του. Η ερωτική τους επαφή καταγράφηκε σε βίντεο και μετά από αυτό ξεκίνησαν οι εκβιασμοί καθώς απειλούσαν ότι θα διαρρεύσουν στο διαδίκτυο το βίντεο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας οι άντρες την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια ενώ την βιντεοσκοπούσαν 4 – 5 φορές το μήνα και μάλιστα με επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος μάλιστα την παρακολουθούσε και απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της.
“Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης”, δήλωσε η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.
Έντρομη η κοπέλα είδε κάποια στιγμή τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε δυο «ροζ» βίντεο, που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.
Οι τρεις άντρες αρνούνται τις κατηγορίες ενώ ο φερόμενος ως “εγκέφαλος” ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είχε εξωσυζυγική σχέση με φίλου του το όνομα του οποίου ωστόσο δεν αναφέρεται σε καμία κατάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου