Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Μήνυση κατά Πολάκη καταθέτει η Αραμπατζή: «Μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία»

Την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων προανήγγειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτεινή Αραμπατζή. Όπως αναφέρει η βουλευτής Σερρών...
της ΝΔ σε ανάρτησή της, ο κ. Πολάκης χρησιμοποίησε ένα αναληθές παραπολιτικό του ειδησεογραφικού site «Νέα Σελίδα» παρουσιάζοντάς την ως ψευτοπατριώτισσα, καταδικασμένη Βουλευτή. Στη συνέχεια καλεί τον αναπληρωτή υπουργό να μην κρυφτεί για άλλη μια φορά πίσω από την ασυλία του, όπως και οι σύντροφοί του, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να μην τον «καλύψουν» αρνούμενοι την άρση τηςΗ κ. Αραμπατζή γνωστοποιεί ότι όχι μόνο έχει αθωωθεί για την υπόθεση που επικαλείται ο κ. Πολάκης αλλά και ότι η «Νέα Σελίδα» διόρθωσε το δημοσίευμα αφαιρώντας τα ανακριβή στοιχεία περί καταδίκης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου