Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας έχει εισάγει τη χώρα στο ψυχιατρείο – Την οδηγεί σε πολιτική ανωμαλία υπό την επιρροή των Γερμανών»

Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm,  εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση περιγράφοντας με μελανά χρώματα το ψυχιατρείο στο οποίο έχει εισάγει τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα είπε:
«Ο Τσίπρας έχει εισάγει τη χώρα μας στο ψυχιατρείο. Ο Τσίπρας θα πάει σε εκτεταμένη αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και κοπιάρει τις ελληνοποιήσεις του Σημίτη, ότι έγινε δηλαδή το 2000», τόνισε ο Γιώργος Τράγκας.
Και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε πολιτική ανωμαλία υπό την επιρροή των Γερμανών. Από την άλλη ο Μητσοτάκης δείχνει να μην θέλει να διευρύνει την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει άναρθρα, ότι η ΝΔ έχει επαφές με μεγαλοεπιχειρηματίες όπως τον κ. Μαρινάκη. Την μία μέρα δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι με τον Μανώλη Γλέζο, την άλλη με την Αγγελοπούλου την άλλη με τον Κόκκαλη, την άλλη με τον Καμμένο, το μέγα διώκτη του Κόκκαλη, την άλλη με τα πετρέλαια. Η χώρα δηλαδή βρίσκεται στο ψυχιατρείο.

Ο Πέτρος Κόκκαλης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη η Νίκη Τζαβέλλα, ο άνθρωπος που άνοιξε τις πόρτες της Αμερικής στον Σωκράτη Κόκκαλη, υψηλόβαθμο στέλεχος στις επιχειρήσεις του μπήκε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Από εδώ ο Πέτρος από εκεί η Νίκη. Είναι δεδομένο ότι οι επιχειρηματίες θέλουν να τα έχουν καλά με το εκάστοτε πολιτικό σύστημα. Πόσες φορές ο Νίκος Παππάς έχει συναντήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Πόσοι επιχειρηματίες έχουν υποχρεωθεί από τους πολιτικούς να κάνουν πράγματα που τους εξυπηρετούν; Αλλά και πόσοι πολιτικοί έχουν υποχρεωθεί από επιχειρηματίες;
Ο παππούς του σημερινού Πέτρου Κόκκαλη ήταν διακεκριμένος καθηγητής χειρουργικής, ταμίας του ΚΚΕ και μέλος της κυβέρνησης του «βουνού». Έχω ζήσει ο ίδιος τις σχέσεις του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Σημίτη που και αυτού ο πατέρας ήταν στην κυβέρνηση του «βουνού» και ο οποίος τον εκβίαζε κανονικά. Ιστορίες τρέλας και ψυχιατρείου που ξεκινούν από παλιά. Όπως αυτοί του Χριστοφοράκου».
Συγκεκριμένα είπε:
«Ο πατέρας του Χριστοφοράκου ήταν δοσίλογος των Γερμανών στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Ο Μιχάλης, φοίτησε στη Γερμανική σχολή Αθηνών είχε γερμανική υπηκοότητα και ήταν κολλητός της οικογένειας Μητσοτάκη. Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ομολόγησε τον Ιούλιο του 2009 στην εισαγγελέα του Μονάχου καταβολή χορηγιών στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαμβέργης αποφάσισε τελεσίδικα στις 4 Νοεμβρίου 2009 ότι τα αδικήματα για τα οποία είχαν εκδοθεί τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης είχαν παραγραφεί σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο. Μετά από πρόταση της εισαγγελέως στο Πρωτοδικείο εξεδόθη δικαστική διαταγή για δωροδοκία πολιτικών κομμάτων, ποινή φυλάκισης με εξαγοράσιμη αναστολή και πρόστιμο ύψους 750.000 ευρώ. Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος άσκησε έφεση, η οποία κατέληξε στις 03.03.2010 σε συναινετική διαδικασία μεταξύ εισαγγελίας – δικαστή και κατηγορουμένου. Το αποτέλεσμα ήταν η αθώωση του Μιχάλη Χριστοφοράκου για την κατηγορία της δωροδοκίας πολιτικών κομμάτων, η επιβολή προστίμου 350.000 και ολιγόμηνη ποινή φυλάκισης με εξαγοράσιμη αναστολή για το πλημμέλημα της παράπλευρης βοήθειας σε απιστία κατά της εταιρείας Siemens».
Και στο τέλος ο έγκριτος δημοσιογράφος πρόσθεσε:
«Οι Τούρκικες εφημερίδες χτύπησαν σήμερα κόκκινο. Αναφέρουν ότι οι Έλληνες έκλεψαν τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Οι γείτονες το έχουν τερματίσει πλήρως. Από την μία βλέπουμε στο Survivor οι Τούρκοι τις περισσότερες φορές να κερδίζουν τους Έλληνες και από την άλλη ακούμε όσα λένε οι Τσιρώνηδες, Ρεπούσηδες, Γαβρόγληδες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου