Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

«Άγγιξε» το θαύμα η εκπληκτική ΑΕΚ! Διπλό μέσα στην Τράμπζονσπορ (0-2) αλλά δεν περνάει στο Europa League. Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι

Europa League: Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι η ΑΕΚ
Με ένα σωρό προβλήματα στην «πλάτη», με έναν υπηρεσιακό προπονητή(;) που δεν ήξερε καν καλά καλά τους νέους παίκτες (Νίκος Κωστένογλου) και με την ομάδα γενικά να παίζει άσχημο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ πήγαινε στην Τουρκία για να ανατρέψει το βαρύ σκορ του 1-3 στο ΟΑΚΑ...
για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο…Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τα πρώτα κιόλας λεπτά και με την εμφάνισή της έδειξε πως θα μπορούσε να κάνει το θαύμα απέναντι στην Τράμπζονσπορ, στο γήπεδό της, στην Τουρκία. Το 0-1 μόλις στο 24ο λεπτό, όταν ο Λιβάια έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από πίεση του Ολιβέιρα και πλάσαρε εύστοχα. Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο 30', που κέρδισε ο Ολιβέιρα, που «χόρεψε» τον Oμπι Μίγκελ που τον ανέτρεψε και πήρε κίτρινη. Ο Μάνταλος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και 0-2. Η ΑΕΚ χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ για να περάσει εκείνη έναντι της Τράμπζονσπορ και είχε μπροστά της 60 ολόκληρα λεπτά. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι μπήκαν υποψιασμένοι και περισσότερο παθιασμένοι από ό, τι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να συγκρατήσουν την ορμή της ΑΕΚ, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και παίζοντας παράλληλα και με το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου