Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Καταγγελία: Κτίρια του ΟΣΕ στην Παλαιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου μετατρέπονται σε ιδιωτικές βίλες! (Φωτο)

Είναι γνωστό ότι ο ΟΣΕ διαθέτει τη δεύτερη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Εκτάσεις, οικόπεδα και κτίρια του ΟΣΕ, τα οποία μπορούν να έχουν εμπορική, τουριστική και ψυχαγωγική χρήση καθώς και εμπορευματική μέσω logistics οδεύουν σιγά-σιγά προς αξιοποίηση.
Σημειώνουμε ότι η τεράστια ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ, επί πολλά χρόνια παρέμεινε πλήρως αναξιοποίητη.
Ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί την μετατροπή των κτιριακών εγκαταστάσεων επί του παλαιού σιδηροδρομικού δικτύου σε «εξοχικές» κατοικίες κάποιων ιδιωτών.
Μια τέτοια περίπτωση καταγγέλλει χρήστης του διαδικτύου για ένα ακίνητο που εφάπτεται στις γραμμές του τρένου επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα -τα οποία συνοδεύονται με φωτογραφικό υλικό- όλα καταμαρτυρούν ότι το κτίσμα του ΟΣΕ έχει γίνει ιδιωτική κατοικία με θέα τον …Σαρωνικό.
Εκτός και εάν το σταθμευμένο σκάφος ανήκει στο …στόλο του ΟΣΕ και η καλαμωτή με τα «τραπεζάκια έξω» είναι για …συνεδριάσεις του Οργανισμού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου