Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

«Σάρωσε» ο Έβρος στις Πανελλαδικές: «2 στους 3 υποψηφίους έχουν περάσει»

«Σάρωσε» ο Έβρος στις Πανελλαδικές: «2 στους 3 υποψηφίους έχουν περάσει»

Ακόμη μια χρονιά επιτυχιών για τον Νομό - συγχαρητήρια!

Χαμόγελα και αγκαλιές «πλημμύρισαν» τα σπίτια των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων στο Νομό Έβρου, αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής!

Τα αποτελέσματα της πολυπόθητης εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά αλλά και στα σχολεία, όπου συνέρρευσαν μαζικά γονείς και μαθητές.
Τα μαντάτα για τους Εβρίτες υποψηφίους ήταν πολύ καλά, αφού για ακόμη μια χρονιά ο Νομός μας «σάρωσε» στις πανελλαδικές!
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. 2 στους 3 υποψηφίους μαθητές έχουν καταφέρει να εισαχθούν στις σχολές επιλογής τους», επισημαίνει ο Στέλιος Αποστολακούδης Διευθυντής της Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου.
Τα ποσοστά επιτυχίας σε πολλές σχολικές μονάδες «άγγιξαν» μάλιστα το 95%, ενώ στο σύνολο των σχολείων δεν έπεσαν κάτω του 75%.
«Συνολικά οι υποψήφιοι ήταν 934 από τα Γενικά Λύκεια και 307 από τα Επαγγελματικά. Ακόμη δεν έχουμε την πλήρη εικόνα, όμως μπορούμε να πούμε πως οι αποτυχόντες ανέρχονται σε ποσοστό της τάξεως του 20-25%», σημειώνει ο κ.Αποστολακούδης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί ήταν οι μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές με υψηλές βάσεις εισαγωγής, όπως η Ιατρική, τα Πολυτεχνεία και η Νομική.
Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους γονείς τους και καλή σταδιοδρομία στο υπέροχο ταξίδι της φοιτητικής ζωής και μόρφωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου