Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Σόου της Αννας Βαγενά στη Βουλή με τον Λευτέρη Οικονόμου -Καρέ καρέ ο έντονος διάλογος [εικόνες]

Εκπληξη προκάλεσε η εκτός κοινοβουλευτικής διαδικασίας κίνηση της Άννας Βαγενά στην Ολομέλεια της Βουλής και η επιθετική συμπεριφορά προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Λευτέρη Οικονόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του κοινοβουλευτικού ελέγχου και τη λήξη της συνεδρίασης, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασε τον κ. Οικονόμου και τότε ξέσπασε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο.

Η κυρία Βαγενά έβγαλε από την τσάντα της φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από την περιοχή που λειτουργεί το θέατρό της, οι οποίες δείχνουν να πραγματοποιείται διακίνηση ναρκωτικών, και σε υψηλούς τόνους κάλεσε τον Λευτέρη Οικονόμου να λάβει αυστηρότερα μέτρα για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Οπως ανέφερε στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια, ο κ. Οικονόμου αναγνώρισε πως τα ναρκωτικά αποτελούν ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα. Χθες, η κυρία Βαγενά είχε αναρτήσει στο facebook φωτογραφίες που φαίνεται να δείχνουν διακίνηση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει σόου στη Βουλή. Τον Απρίλιο του 2015, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την επανίδρυση της ΕΡΤ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφάνισε στο βήμα της Ολομέλειας ένα κασετόφωνο από το οποίο ακούγονταν λόγια του συνδικαλιστή της ΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη, την ώρα που έπεφτε το «μαύρο» στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

«Καρέ καρέ» το σόου Βαγγενά στη Βουλή







Λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ανάρτηση στο facebook για το περιστατικό στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου