Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Νίκος Χαρδαλιάς: Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας από την εμπρηστική επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του

 Από τις κάμερες ασφαλείας θα προσπαθήσουν οι αρχές να βρουν τους δράστες για την εμπρηστική επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά. 

Συγκεκριμένα όλη η δράση των εμπρηστών έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Αυτές τους έχουν «συλλάβει» την ώρα που έχουν φτάσει στην οδό Φορμίωνος και πως χωρίζονται σε δύο ομάδες. Η μία, μάλστα, σταματά έξω από το γυμναστήριο και η άλλη ομάδα περνά απέναντι και κατευθύνεται στο κατάστημα με τα ρούχα.

Οι δράστες της επίθεσης φαίνεται να κουβαλούν τον εμπρηστικό μηχανισμό μέσα σε σακίδιο, μετά τον τοποθετούν έξω από τα καταστήματα και φυσικά στη συνέχεια φαίνεται να φεύγουν από την περιοχή, όπως αναφέρει το Open. 

Από το υλικό που έχουν τραβήξει οι κάμερες διακρίνεται και μια μηχανή, η οποία εμφανίζεται να περνάει λίγο νωρίτερα και σύμφωνα με τις αρχές αυτή η μοτοσικλέτα είναι ύποπτη.

Φαίνεται πως η μηχανή πέρασε από το σημείο για να τσεκάρει αν υπάρχουν κάποια άτομα ή περιπολικά για ι να ειδοποιήσει την ομάδα να κάνει τον εμπρησμό.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ομάδα αντιεξουσιαστών, η οποία μάλιστα είναι υπερδραστήρια στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ είναι βέβαιο ότι θα γίνει ανάληψη της ευθύνης μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου