Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Άγριoς ξυλοδαρμός του αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη μέσα στη φυλακή – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στις φυλακές Δομοκού έπεσε ο αντιεξουσιαστής και καταδικασμένος για ληστείες Γιάννης Δημητράκης το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Δημητράκης χτυπήθηκε βαρύτατα στο πρόσωπο και γενικά στο κεφάλι από 39χρονο Αλβανό βαρυποινίτη που εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

Διακομίστηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και για λίγο δεν εισήχθη στη ΜΕΘ. Δείχνει μάλιστα μετά από 24 ώρες να διέφυγε τον κίνδυνο και αν όλα πάνε καλά θα μεταφερθεί στον ειδικό θάλαμο – κελί στον 1ο όροφο του ΓΝ Λαμίας, αφού τώρα νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική.

Ο 39χρονος Αλβανός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/5) στα Δικαστήρια Λαμίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του και στη συνέχεια συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης επιστρέφει στο Δομοκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου